Žiher goriva

Petrol klub kartica

Omogočamo plačilo s Petrol KLUB plačilno kartico

Aktualno

Žiher Goriva

Kurilno olje Žiher

Kurilno olje - ekstra lahko

Kurilno olje – ekstra lahko (KOEL) sodi med najbolj izvrstna goriva za ogrevanje. Posebej primerno je za uporabo v gospodinjstvih, vrtcih, šolah in sorodnih objektih, zato mu pogosto rečemo kar kurilno olje za gospodinjstva. Kakovost te vrste goriva se stalno izboljšuje, zato je danes v prednosti pred konkurenčnimi gorivi. Odlikujejo ga zlasti hitra dobava, enostavna uporaba ter dokaj nezahtevno skladiščenje.

Kakovost kurilnega olja

Fizikalno-kemijske lastnosti kurilnega olja določa slovenski standard SIST 1011, ki povzema vse zahteve, ki za to vrsto goriva veljajo v Evropski uniji. Kurilno olje, ki ga zagotavlja podjetje ŽIHER, tem zahtevam v celoti ustreza, po nekaterih lastnostih pa je njegova kakovost celo bistveno višja od zakonsko določenih meril.

Kakovost kurilnega olja, ki ga zagotavljamo svojim kupcem, podjetje ŽIHER redno preverja v naftnem laboratoriju Slovenske energetske družbe PETROL d.d. Vsebnost žvepla, ki sodi med sestavine, ki v največji meri škodijo tako okolju kot sami kurilni napravi, je tako že nekaj let opazno nižja od ravni, ki jo predpisuje zakon. To je tudi razlog, zaradi katerega kurilno olje EL predstavlja enega sodobnejših, zanesljivejših, čistejših in bolj gospodarnih načinov ogrevanja.

Svetuje vam

Metka Viher

prodaja naftnih derivatov

T: +386 (0)2 743 08 26

E: metka.viher@ziher.si

Brezplačna številka za naročilo

Brzeplačna številak za naročilo!

E-novice - prijava

 
Bodite obveščeni!
Prijavite se na e-novice

Žiher d.o.o.

Moškanjci 1/g
2272 Gorišnica

T: 080 28 84
E: info@ziher.si

© 2011 Žiher d.o.o. - Vse pravice pridržane